Τετάρτη, 16 Ιουνίου, 2021
21.5 C
Agrinio
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔήλωση Θ.Καββαδά για την τραγική απώλεια της 24χρονης Αστυνομικού Αφροδίτης Παντούλα...

Δήλωση Θ.Καββαδά για την τραγική απώλεια της 24χρονης Αστυνομικού Αφροδίτης Παντούλα…

Το Σάββατο αποχαιρετούμε έναν πραγματικό φύλακα άγγελο, ένα νέο κορίτσι που η οικογένειά της, οι φίλοι της και η Λευκάδα χάσαμε άδικα από κοντά μας στο τραγικό τροχαίο που έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής της.

Εξαιρετική σε ό,τι έκανε, η Αφροδίτη Παντούλα αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο αλλά αποφάσισε να ακολουθήσει τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα της και να γίνει αστυνομικός για να θέσει τις απεριόριστες δυνατότητές της στην υπηρεσία των συνανθρώπων της.

Η Αφροδίτη πρόλαβε στη σύντομη ζωή της να αφήσει το στίγμα της σε όποιον την γνώρισε. Από τα χορευτικά της στον Ορφέα, μέχρι την νέα της οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας, όλοι αγάπησαν το γελαστό, δυναμικό κορίτσι με τα μεγάλα όνειρα και τη ζεστή καρδιά.

Εύχομαι ο Θεός να δώσει δύναμη στους γονείς και την αδελφή της για να σηκώσουν το βαρύ πένθος αυτής της απρόσμενης και άδικης απώλειας.

Τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλους τους συγγενείς και φίλους της.

Καλό ταξίδι, Αφροδίτη.


We read it in:https://www.lefkadatoday.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε.

spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img