Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
16.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔΙΕΘΝΗ: Βραζιλία - Την έθαψαν ζωντανή, προσπαθούσε επί μέρες να βγει έξω...

ΔΙΕΘΝΗ: Βραζιλία – Την έθαψαν ζωντανή, προσπαθούσε επί μέρες να βγει έξω αλλά μάταια…

Τραγικό θάνατο βρήκε η 37χρονη Rosangela Almeida dos Santos, στη Βραζιλία, αφού κατά λάθος την… έθαψαν ζωντανή. Απεβίωσε μετά από αμέτρητες προσπάθειες να βγει από τον τάφο.

Η άτυχη Rosangela ήταν ζωντανή κάτω απ’ το χώμα και προσπαθούσε μάταια να βγει μέχρι που πέθανε. Ντόπιοι ανέφεραν πως άκουγαν κραυγές και η οικογένειά της έσπασε το φέρετρο την περασμένη Παρασκευή. Δυστυχώς όμως, ήταν αργά.

Στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί φαίνεται η στιγμή που βγάζουν το φέρετρο και αφαιρούν το καπάκι που ήταν σφραγισμένο με καρφιά. Κάποιοι φώναζαν να καλέσουν ασθενοφόρο και κάποιοι άλλοι άγγιζαν τα άκρα της σχολιάζοντας πως είναι ζεστά.

Άνθρωποι που ζούσαν κοντά στο νεκροταφείο ειδοποίησαν την οικογένειά της 9 με 11 ημέρες μετά την «κηδεία» της διότι άκουγαν κραυγές και χτυπήματα. Το σώμα της ήταν ακόμα ζεστό όταν την έβγαλαν έξω απ’ το χώμα.

Είχε καταφέρει να βγάλει τα βαμβάκια από τα ρουθούνια της και τα αυτιά της και είχε τραύματα στα χέρια και στο μέτωπο, στην προσπάθειά της να απεγκλωβιστεί.

Η 37χρονη μεταφέρθηκε με υπερκόπωση στο νοσοκομείο και έμεινε για μια εβδομάδα. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της, είχε υποστεί δύο ανακοπές καρδιάς πριν πεθάνει από σηπτικό σοκ. Υπέφερε από μικρή ηλικία από λιποθυμικά επεισόδια και έπαιρνε αντιπηκτικά φάρμακα.

 

We read it in:http://www.cnn.gr

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img