Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
25.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠρώην ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε πέφτοντας από γκρεμό για βουτιά - Τον τραβούσε βίντεο...

Πρώην ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε πέφτοντας από γκρεμό για βουτιά – Τον τραβούσε βίντεο η γυναίκα του…

Πρώην ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε πέφτοντας από γκρεμόΣε τραγωδία εξελίχθηκε η απόπειρα του Μουράντ Λάμραμπατ να βουτήξει από ένα γκρεμό 25 μέτρων κατά τη διάρκεια διακοπών με την οικογένειά του στην Ισπανία.
Ο 31χρονος άντρας, που είχε περάσει από τη Φίτεσε το 2010, χτύπησε στα βράχια πριν πέσει στο νερό, όπου πνίγηκε έχοντας προηγουμένως χάσει τις αισθήσεις του από την πρόσκρουση στην πλαγιά.
Ακόμη πιο τραγικές διαστάσεις δίνει στο συμβάν το γεγονός ότι το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από τη σύζυγο του άτυχου Ολλανδομαροκινού, η οποία ήθελε να βιντεοσκοπήσει τη δύσκολη βουτιά…
Ο Λάμπραμπατ ακούγεται να βγάζει μια κραυγή στιγμές προτού χτυπήσει στα βράχια, ενώ ακολούθως η γυναίκα του φωνάζει «ω, Θεέ μου» προτού σταματήσει απότομα να τραβά βίντεο.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img