Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήANIMAL DEATHS5.000€ για να βρεθεί ο δολοφόνος του "Κωστή"...

5.000€ για να βρεθεί ο δολοφόνος του “Κωστή”…

Δύο μέρες έχουν περάσει από τη θλιβερή είδηση του θανάτου της φώκιας – μασκότ της Αλοννήσου. Ο διάσημος “Κωστής” που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο νησί λόγω της “κοινωνικότητάς” του βρέθηκε νεκρός, καρφωμένος με καμάκι μεγάλου διαμετρήματος από ψαροντούφεκο, προκαλώντας θλίψη και οργή όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά σε όλη τη χώρα.

Το TheTOC και οι Αττικές Εκδόσεις, θέλοντας να συμβάλλουν στην κινητοποίηση για τον εντοπισμό του ασυνείδητου δράστη, δίνουν αμοιβή 5.000 ευρώ σε όποιον προσφέρει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του και στην αυστηρή τιμωρία του.
Ο στόχος είναι προφανής, να υπάρξει απόδοση δικαιοσύνης προκειμένου να μην ξαναδούμε στο μέλλον τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες, οι οποίες εξοργίζουν τη συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img