Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
14.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε η τουρίστρια που είχε πέσει από ταράτσα βίλας στη Ρόδο...

Πέθανε η τουρίστρια που είχε πέσει από ταράτσα βίλας στη Ρόδο…

Συνεταιρισμοί: Παράταση στις θητείες των διοικήσεωνΤραγικό επίλογο είχε το ατύχημα της 18χρονης τουρίστριας που έπεσε από ταράτσα στη Ρόδο και πέθανε σήμερα. Η Γερμανίδα έκανε διακοπές στο νησί και μετά το ατύχημα νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο του νησιού.
Η σορός της θα μεταφερθεί στην πατρίδα της από τους γονείς της που ήρθαν στη Ρόδο μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό με την κόρη τους, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Η 18χρονη τουρίστρια είχε εγχειριστεί το νοσοκομείο, καθώς υπέστη σοβαρό τραύμα στο κεφάλι από την πτώση, όμως δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.
Από την ΕΛ.ΑΣ διατάχθηκε έρευνα από την Ελληνική Αστυνομία, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία. Για το πως συνέβη το ατύχημα έχουν καταθέσει οι φίλοι της 18χρονης που παραθέριζαν μαζί στη Νότια Ρόδο.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img