Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
15.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑιτωλοακαρνανία: «Έφυγε» ξαφνικά ο Απόστολος Ευθυμίου...

Αιτωλοακαρνανία: «Έφυγε» ξαφνικά ο Απόστολος Ευθυμίου…

Σοκ στην περιοχή των Οινιάδων από τον αιφνίδιο θάνατο του Απόστολου Ευθυμίου
Προδομένος από την καρδιά του άφησε την τελευταία του πνοή πριν από λίγη ώρα ο τ. περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Ευθυμίου.
Ο Απόστολος Ευθυμίου γεννήθηκε στο Νεοχώρι Οινιάδων, ήταν Μηχανολόγος Μηχανικός και ήταν παντρεμένος με 4 παιδιά. Ως αθλητής είχει δύο συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος και στον Παναιτωλικό Αγρινίου.
Υπήρξε πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Οινιάδων το 1998, Νομαρχιακός Σύμβουλος με τον Γ. Λύτρα το 2002, Αντιδήμαρχος Οινιάδων το 2007 , Πρόεδρος Εθνικού Σταδίου και περιφερειακός σύμβουλος την περίοδο 2014-19.
Επίσης για 10 χρόνια διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος ΤΟΕΒ Παραχελωίτιδας και για 8 χρόνια Αντιπρόεδρος ΕΑΣ Μεσολογγίου και Ναυπακτίας.
Η βασική του εργασία ήταν η παραγωγή ελιάς καλαμών και εσπεριδοειδών. Τέλος, ήταν ο πρώτος στην ευρύτερη περιοχή που ασχολείται με την βιολογική γεωργία.

We read it in:https://messolonghinews.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img