Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
22.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ40χρονος έπνιξε τη σύζυγο του στη Λακωνία...

40χρονος έπνιξε τη σύζυγο του στη Λακωνία…

Ολοένα και μεγάλωνει η λίστα με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά το έγκλημα έγινε στη Λακωνία.
Η 15η γυναικοκτονία μέσα στο 2021 έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας 6 Δεκεμβρίου. Ένας 40χρονος στη Λακωνία έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα του.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 40χρονος δολοφόνος και το 36χρονο θύμα είχαν έντονο καυγά πριν ο άνδρας επιτεθεί στη σύζυγό του και της κόψει το νήμα της ζωής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 40χρονος άνδρας , Αλβανικής υπηκοότητας, τηλεφώνησε στο Αστυνομικό τμήμα Βλαχιώτη και είπε ότι λογομάχησε με την 36χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια τη σκότωσε.
Αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Βλαχιώτη έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού διαπίστωσαν ότι η γυναίκα δεν είχε τις αισθήσεις της, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img