Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
9.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΧίος: Βρήκε τον ηλικιωμένο πατέρα της κρεμασμένο στο μπαλκόνι...

Χίος: Βρήκε τον ηλικιωμένο πατέρα της κρεμασμένο στο μπαλκόνι…

Αντιμέτωπη με ένα τρομακτικό σκηνικό ήρθε σήμερα (24/6) το πρωί μια γυναίκα στη Χίο, όταν αντίκρυσε τον ηλικιωμένο πατέρα της κρεμασμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού τους.
Ο 83χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του όταν η κόρη του κοιμόταν. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κανένα στοιχείο τις τελευταίες μέρες, δεν μαρτυρούσε τις προθέσεις του. Η Χίος βρίσκεται στο επίκεντρο, με τους αστυνομικούς να παίρνουν καταθέσεις, σε μια προσπάθεια να φανούν όλα όσα κρύβονται πίσω από το τραγικό συμβάν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του politischios.gr, ο 83χρονος κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, με την Αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα με επικρατέστερο αυτό της αυτοχειρίας.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img