Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
25.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦρικτό Τροχαίο στη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου-Νεκρή μία γυναίκα...

Φρικτό Τροχαίο στη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου-Νεκρή μία γυναίκα…

Φρικτό Τροχαίο στη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου-Νεκρή μία γυναίκα-Οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμαΝεκρή ανασύρθηκε μία γυναίκα 76 ετών έπειτα από τροχαίο στη Λεωφόρο Βάρης Κορωπίου.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στις 9.30 το πρωί, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 76χρονη γυναίκα και το οποίο κινούνταν επί της λεωφόρου Βάρης Κορωπίου με κατεύθυνση από αεροδρόμιο προς Γλυφάδα, στο ύψος της διασταύρωσης με Άνδρου, έκανε αριστερά και συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ το οποίο οδηγούσε ένας Αρμένιος, ο οποίος είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα της Βάρης-Κορωπίου.
Όπως αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος, Παναγιώτης Λάμπρου, η σφοδρή σύγκρουση συνέβη όταν το ένα από τα δύο οχήματα παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.
Ο Αρμένιος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img