Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤροχαίο στη λεωφόρο Αθηνών: Αστυνομικός από τα Τρίκαλα ο ένας από τα...

Τροχαίο στη λεωφόρο Αθηνών: Αστυνομικός από τα Τρίκαλα ο ένας από τα θύματα…

Αστυνομικός ήταν ο 37χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στο τροχαίο που σημειώθηκε στη λεωφόρο Αθηνών, τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/5), σύμφωνα με το trikalavoice.
Εκτός του αστυνομικού, τη ζωή του έχασε και ένας 19χρονος στο φρικτό τροχαίο.
Ο 37χρονος Σ.Μ. υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Περιπολιών σύμφωνα με ενημέρωση από το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής. Έχασε τη ζωή του όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε με τον 19χρονο συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Και οι δύο διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο, ωστόσο, υπέκυψαν στα τραύματά τους.
«Η οικογένεια των Ειδικών Φρουρών και το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας που θα επιδιώξει να της συμπαρασταθεί με κάθε δυνατό τρόπο. Επίσης το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εκφράζει με συντριβή και οδύνη, τα θερμά συλλυπητήρια του και στην οικογένεια του νεαρού συμπολίτη μας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img