Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
11.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗΠΑ: Τρεις νεκροί από την επίθεση υπαλλήλου σε εργοστάσιο του Μέριλαντ...

ΗΠΑ: Τρεις νεκροί από την επίθεση υπαλλήλου σε εργοστάσιο του Μέριλαντ…

Εργαζόμενος άνοιξε χθες πυρ με ημιαυτόματο όπλο εναντίον συναδέλφων του σε βιομηχανία του Μέριλαντ στις Ηνωμένες Πολιτείες σκοτώνοντας τρεις ανθρώπους και τραυματίζοντας σοβαρά έναν τέταρτο.
Ο δράστης τράπηκε σε φυγή με αυτοκίνητο αλλά συνελήφθη λίγο αργότερα ύστερα από ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, σύμφωνα με τον σερίφη της κομητείας Ουάσινγκτον, Ντάγκλας Μάλεντορ. Ο ύποπτος και ένας αστυνομικός μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο με τραύματα από σφαίρες
Σε συνέντευξη Τύπου ο σερίφης απέφυγε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες για τις συνθήκες του περιστατικού ή τα κίνητρα του 23χρονου. Ανέφερε πως ο συλληφθείς όσο και τα θύματα εργάζονταν στην εταιρεία Columbia Machine, στην πόλη Σμίθσμπεργκ. Εκπρόσωπος της βιομηχανίας περιορίστηκε να πει πως η εταιρεία συνεργάζεται με τις αρχές στην έρευνά τους.
«Είμαστε μια πόλη που έχει ξαναδεί τραγωδία» είπε ο δήμαρχος Ντόναλντ Σούντερς. «Θα είμαστε εκεί για τα θύματα, τις οικογένειές τους, τους επιζώντες και για τον αστυνομικό που τραυματίστηκε σήμερα» πρόσθεσε,
Οι τρεις νεκροί έρχονται να προστεθούν στην ατελείωτο «μαύρη» λίστα με τα θύματα των επιθέσεων με όπλα στις ΗΠΑ ενώ έχει αναζωπυρωθεί ο δημόσιος διάλογος για τον έλεγχο των πυροβόλων έπειτα από πρόσφατες επιθέσεις στο σχολείο του Τέξας και σε σούπερ μάρκετ του Μπάφαλο.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img