Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
9.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤραγωδία στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι σε τροχαίο μπροστά τα μάτια του...

Τραγωδία στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι σε τροχαίο μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους…

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα προς Ιωάννινα, το πρωί της Δευτέρας 1 Αυγούστου. Το τραγικό περιστατικό έγινε όταν ζευγάρι με το ΙΧ του σταμάτησε στη ΛΕΑ για να εξετάσει πρόβλημα στο αυτοκίνητο.
Τότε, άλλο διερχόμενο όχημα φαίνεται πως δεν τους είδε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το σοβαρότατο τραυματισμό και των δύο.
Παρά τις προσπάθειες των διασωστών σύμφωνα με την ΕΡΤ Ιωαννίνων ο άνδρας κατέληξε επιτόπου και η γυναίκα κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Τραγική λεπτομέρεια είναι πως όλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του 10χρονου γιου τους. Στο σημείο έχει σχηματιστεί μεγάλη ουρά από τα αυτοκίνητα που έχουν κολλήσει στην κίνηση.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img