Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤραγικό τροχαίο στην παλιά Εθνική Αθηνών – Θηβών: Δάκρυσαν ακόμη και οι...

Τραγικό τροχαίο στην παλιά Εθνική Αθηνών – Θηβών: Δάκρυσαν ακόμη και οι διασώστες του ΕΚΑΒ…

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (27/5) στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών όπου ένα φορτηγό συγκρούστηκε μετωπικά με ένα ΙΧ στο 50ο χιλιόμετρο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του αυτοκινήτου.
Ο άνδρας που σκοτώθηκε στο τροχαίο ήταν ηλικίας περίπου 70 ετών και είχε συνταξιοδοτηθεί πρόσφατα. Όταν διακομίστηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στο σημείο που έγινε η σύγκρουση, η εθνική παρέμεινε κλειστή και στα δύο ρεύματα για αρκετή ώρα, ώστε η τροχαία να μετακινήσει το φορτηγό και το ΙΧ, το οποίο είχε γίνει μια άμορφη μάζα.
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Star στο σημείο του δυστυχήματος, οι διασώστες του ΕΚΑΒ δάκρυσαν αντικρίζοντας τις εικόνες του δυστυχήματος.


We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img