Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
10.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤραγικό τέλος για την 68χρονη από την Κατοχή Μεσολογγίου...

Τραγικό τέλος για την 68χρονη από την Κατοχή Μεσολογγίου…

Νεκρή εντοπίστηκε η 68χρονη γυναίκα στον ποταμό Αχελώο ένα περίπου χιλιόμετρο μετά την Κατοχή, από μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης, που έψαχναν μέσα στο ποτάμι με βάρκα.
Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο, ενώ σύντομα θα γίνει η ανάσυρση της σωρού από το νερό προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την ταυτοποίηση ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για την γυναίκα που εξαφανίστηκε από το σπίτι της τα ξημερώματα της Τετάρτης 24 Μαρτίου.
Εντοπίστηκε όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες η αγνοούμενη 68χρονη από την Κατοχή. Όλες αυτές τις ημέρες που η γυναίκα ήταν αγνοούμενη δεν είχαν πάψει οι αναζητήσεις, κυρίως από την Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου που είχε βάλει ως στόχο να βρει την γυναίκα.
Πριν από λίγη ώρα το drone που χρησιμοποιεί η Ομάδα εντόπισε κάποιο ίχνος στον ποταμό Αχελώο. Ήδη έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία για να ελέγξει περί τίνος πρόκειται.
We read it in:https://www.aixmi-news.gr/
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img