Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
15.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήANIMAL DEATHSΣκιάθος: Έδεσαν σκυλάκι σε σωλήνα και το έπνιξαν...

Σκιάθος: Έδεσαν σκυλάκι σε σωλήνα και το έπνιξαν…

Νέα φρίκη σε βάρος ζώου στη Σκιάθο όπου έδεσαν μικρόσωμο σκύλο σε σωλήνα και βρέθηκε στο βυθό. Το έγκλημα φέρνει στο φως το Skiathoslife.gr μετά τις αλλεπάλληλες εγκληματικές ενέργειες αγνώστων σε σκυλάκια στο νησί της Σκιάθου.
Την αποτρόπαια εικόνα αντίκρυσαν το απόγευμα δυο πολίτες που έκαναν βόλτα στο λιμανάκι του Αη Γιώργη. Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν στο βυθό αντίκρυσαν το άψυχο σώμα του μικρόσωμου σκύλου που τον είχαν δέσει με σωλήνα βαρέως τύπου.
Οι δύο πολίτες κάλεσαν τον προπονητή του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σκιάθου και ανέσυραν το άτυχο σκυλάκι που από ότι υποστηρίζεται ήταν δεσποζόμενο.
Σύμφωνα με το Skiathoslife.gr αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό δολοφονίας σκύλου ενώ πριν λίγες ημέρες ακόμα ένα πυροβολήθηκε με αεροβόλο. Το συγκεκριμένο σκυλί στάθηκε τυχερό στην ατυχία του και δεν έχασε τη ζωή του.
Mέσω του δημοσιευματος του Skiathoslife.gr ζητείται η συνδρομή της νομικής υπηρεσίας του Δήμου έτσι ώστε να παρέμβει η εισαγγελική αρχή για τα συνεχιζόμενα περιστατικά δολοφονίας και κακοποίησης ζώων που γίνονται στην Σκιάθο.

skiauos
We read it in:https://www.thetoc.gr 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img