Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
14 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠ.Ε. Σερρών: 523 έφτασαν οι νεκροί απο κορωνοϊό!

Π.Ε. Σερρών: 523 έφτασαν οι νεκροί απο κορωνοϊό!

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες ένας 28χρονος, θετικός στο κορωνοϊό, στη ΜΕΘ.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ Σερρρών, ο 28χρονος είχε υποκείμενο νόσημα και νοσηλεύονταν από τις 19/11 στην ΜΕΘ, ενώ ο πατέρας του -επίσης θετικός στον ιό – δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σερρών. Και οι δύο ήταν ανεμβολίαστοι. Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του Μαυρολόφου Σερρών –όπου κατάγεται η οικογένεια- από την τραγική αυτή εξέλιξη.
Πάνω από 500 νεκροί στην Π.Ε Σερρών από την αρχή της πανδημίας
Σύμφωνα με τον Δ/ντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σερρών Δημήτρη Μπαλαξή από την αρχή της πανδημίας έως σήμερα, έχασαν τη ζωή τους στην Π.Ε Σερρών από κορωνοϊό 523 συνάνθρωποί μας.
Χθες (22/11) έχασαν τη ζωή τους 4 ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Σερρών, μεταξύ αυτών και ο 28χρονος.
Τέσσερεις διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ
Στο Νοσοκομείο Σερρών, σύμφωνα με τον υποδιοικητή κ.Πεγίδη, νοσηλεύονται 66 ασθενείς στις κλίνες covid-19 από τα 70 κρεβάτια που είναι διαθέσιμα. Ενώ διασωληνωμένοι νοσηλεύονται 14 ασθενείς οι 10 στην ΜΕΘ (αυτή είναι η δυναμικότητά της) και οι 4 εκτός (σε διπλανές κλίνες)
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img