Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
17.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠύργος: 41χρονος παρασύρθηκε από ΙΧ και διαμελίσθηκε...

Πύργος: 41χρονος παρασύρθηκε από ΙΧ και διαμελίσθηκε…

Πύργος: 41χρονος παρασύρθηκε από ΙΧ και διαμελίσθηκεΗ επιλογή ενός 41χρονου άνδρα να διασχίσει την εθνική οδό Πατρών – Πύργου, σε σημείο με περιορισμένο φωτισμό του κόστισε τη ζωή.
Σύμφωνα με το ilialive.gr, περίπου στις 11 το βράδυ του Σαββάτου, ο 41χρονος ρομά ενώ διέσχιζε την εθνική από την πλευρά της πόλης προς το νοσοκομείο, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 27χρονος άντρας από τον Πύργο.
Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης ήταν ότι το σώμα του 41χρονου διαμελίσθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Στο σημείο έφτασε άμεσα προσωπικό της ομάδας ΔΙΑΣ και της Τροχαίας Πύργου. Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πύργου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο 41χρονος παλιότερα είχε άλλο σοβαρό ατύχημα με ηλεκτροπληξία από μετασχηματιστή όπου είχε γλιτώσει από το θάνατό με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img