Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
25.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΥΡΓΟΣ: "έφυγε" από τη ζωή μόλις στα 42 του χρόνια...

ΠΥΡΓΟΣ: “έφυγε” από τη ζωή μόλις στα 42 του χρόνια…

Την θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία του Πύργου, και όχι μόνο, η είδηση του θανάτου του Βασίλη Αγγελόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μόλις στα 42 του χρόνια.
Ο εκλιπών αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία μάλιστα τον είχαν αναγκάσει πέρυσι να αποχωρήσει από την παράσταση την οποία ετοίμαζε με την αγαπημένη του θεατρική ομάδα, τον Δούρειο Ίππο, της οποίας υπήρξε ιδρυτικό μέλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Δευτέρας, σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Αθήνας, στο οποίο νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.
Όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν άνθρωπο μάλαμα, με ψυχή μικρού παιδιού, ο οποίος πάντοτε είχε έναν καλό λόγο για όλους, και ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img