Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
11.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠερού: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα...

Περού: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα…

Λεωφορείο συγκρούστηκε με μοτοταξί, βγήκε από τον δρόμο και έπιασε φωτιά – Ο οδηγός του μοτοταξί είναι ανάμεσα στους νεκρούς, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη.
Τουλάχιστον δεκατρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην περουβιανή περιφέρεια Άνκας, βόρεια από την πρωτεύουσα Λίμα, όταν λεωφορείοσυγκρούστηκε με μοτοταξί, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το δυστύχημα έγινε χθες Κυριακή το πρωί (τοπική ώρα) στο 380ό χιλιόμετρο της βόρειας παναμερικανικής οδού, στην επαρχία Κάζμα, κάπου 370 χιλιόμετρα βόρεια από τη Λίμα.
Το λεωφορείο, το οποίο μετέφερε πάνω από πενήντα επιβάτες, εκτελούσε δρομολόγιο προς την περουβιανή πρωτεύουσα από την περιφέρεια Πίουρα (βόρεια).
Μετά τη σύγκρουση, το λεωφορείο βγήκε από τον δρόμο και έπιασε φωτιά, διευκρίνισε η αστυνομία. Τα θύματα κάηκαν μέσα στο λεωφορείο.
Τραυματίες διακομίστηκαν σε περιφερειακό νοσοκομείο στην Κάζμα. Ο οδηγός του μοτοταξί είναι ανάμεσα στους νεκρούς, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη, σύμφωνα με την αστυνομία.
Τα φονικά τροχαία δυστυχήματα είναι πολύ συχνά στους περουβιανούς δρόμους, κυρίως εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας, της κακής κατάστασης των δρόμων και της έλλειψης σήμανσης.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img