Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
11.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠεριστέρι: 17χρονη την βρήκαν ημίγυμνη στο κρεβάτι της με μώλωπες – Έφερε...

Περιστέρι: 17χρονη την βρήκαν ημίγυμνη στο κρεβάτι της με μώλωπες – Έφερε ίχνη πάλης…

Ήταν η μητέρα και η αδερφής της που βρήκαν τη 17χρονη νεκρή, στο δωμάτιό της, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς την Τρίτη. Το άτυχο κορίτσι, που δεν αποκλείεται να έπεσε θύμα δολοφονίας, βρέθηκε ημίγυμνο και με τη φόρμα της κατεβασμένη.
Το σπίτι, όμως, δεν έχει σημάδια παραβίασης. Η αστυνομία αναζητά τον σύντροφό της για να ρίξει φως στο θρίλερ και να διαπιστωθεί αν πρόκειται για δολοφονία ή όχι. Ο νεαρός, που επισκεπτόταν συχνά την 17χρονη, έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ώρες. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι πήγε στο σπίτι όπου έμενε με άλλα άτομα, πήρε κάποια πράγματα και έφυγε, άγνωστο για που. Οι συγκάτοικοι του νεαρού έχουν επίσης μεταφερθεί για να δώσουν κατάθεση.
Όταν η μητέρα και η αδερφή του θύματος επέστρεψαν στο σπίτι τους, στην οδό Αραχώβης στο Περιστέρι, άρχισαν να φωνάζουν τη 17χρονη. Πήγαν στο δωμάτιό της και εκεί τη βρήκαν νεκρή. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία.
Η οικογένεια της 17χρονης είχε μετακομίσει στο διαμέρισμα της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι πριν από σχεδόν έναν μήνα, είπε γειτόνισσα της οικογένειας. Το νεαρό κορίτσι, λένε οι πρώτες πληροφορίες, δεν κυκλοφορούσε πολύ στη γειτονιά.
Χθες (01.08.2022) το βράδυ, όπως είπε μια γειτόνισσα, μια παρέα της χτύπησε το κουδούνι για να τους ανοίξει κι ένα από τα άτομα της είπε πως είχε ξεχάσει τα κλειδιά του. Όταν σήμερα το πρωί έμαθε για το θάνατο της 17χρονης, το είπε στην αστυνομία και ερευνάται και αυτή η πληροφορία, μήπως κάποιος απ’ την παρέα αυτή είδε κάτι που μπορεί να συνεισφέρει στην έρευνα.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img