Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήANIMAL DEATHSΠεραστικός σκότωσε γάτα στον Κεραμεικό – Ταυτοποίηση μέσω βίντεο...

Περαστικός σκότωσε γάτα στον Κεραμεικό – Ταυτοποίηση μέσω βίντεο…

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα βίντεο – ντοκουμέντο που προκαλεί σοκ, με έναν άγνωστο άνδρα να χτυπάει μέχρι θανάτου μία γάτα στο δρόμο και στη συνέχεια να την παίρνει μαζί του.
Η εθελοντική ομάδα Empty the cages Athens δημοσίευσε στα social media το βίντεο με την άγρια κακοποίηση του άτυχου ζώου.
Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει στην ανάρτησή της, το βράδυ της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στην οδό Αγίας Μαρκέλλας και Κωνσταντινουπόλεως στην περιοχή του Κεραμεικού, «ένας άνθρωπος χτύπησε μια γατούλα μέχρι θανάτου» και στη συνέχεια την πήρε μαζί του. Στο βίντεο ακούγεται η φωνή μίας γυναίκας που φωνάζει στον δράστη, όμως παρά τις εκκλήσεις της αυτός συνεχίζει να χτυπάει το άτυχο ζώο.
Οι εθελοντές ζητούν από τους χρήστες να επικοινωνήσουν μαζί τους αν έχουν οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στην ταυτοποίηση του δράστη. Όπως ενημέρωσαν, ήδη έχει κατατεθεί μήνυση στο ΑΤ Κολωνού και αίτημα για να ανοίξουν όλες οι κάμερες οι περιοχής.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img