Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠειραιάς: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – Νεκρός ο οδηγός...

Πειραιάς: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι – Νεκρός ο οδηγός…

oxima-peiraias-6584Σε τραγωδία εξελίχθηκε το ατύχημα που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης στον Πειραιά όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι, αφού ο οδηγός του ανασύρθηκε νεκρός.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Mega, το αυτοκίνητο έπεσε στην πύλη Ε2, όπου και αναχωρούν τα πλοία για την Κρήτη. Οι αρχές ειδοποιήθηκαν από διερχόμενο οδηγό που είδε το αυτοκίνητο να πέφτει στη θάλασσα. Στο ΙΧ δεν υπήρχε άλλος επιβαίνων.
Ο άτυχος άνδρας ο οποίος ήταν σύμφωνα με τις πληροφορίες, ηλικίας 55-60 ετών, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά. Γερανοφόρο όχημα πραγματοποίησε ανέλκυση του βυθισμένου οχήματος.
Στο σημείο έσπευσε πλωτό του λιμενικού σώματος και ομάδα της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών, προκειμένου να διεξάγει έρευνες, ενώ τα αίτια της πτώσης διερευνώνται.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img