Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
9.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΤΡΑ; Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 48χρονος κυνηγός...

ΠΑΤΡΑ; Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 48χρονος κυνηγός…

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο 48χρονος κυνηγός εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης, 15 Δεκεμβρίου, καθώς οι έρευνες ξεκίνησαν και πάλι από νωρίς το πρωί προκειμένου να βρεθεί ο άτυχος κυνηγός. Ο ίδιος αναζητούνταν από το μεσημέρι της Τετάρτης (14/12) αφού ανέβηκε στο Παναχαϊκό όρος για να κυνηγήσει.
Εκτός από τον εκπαιδευμένο σκύλο στην «μάχη» του εντοπισμού του άνδρα εντάχθηκαν drone και ομάδες ερευνών όπως της ΕΜΑΚ και δασοκομάντος.
Ο 48χρονος από την Πάτρα, είχε στην κατοχή του καφετέρια σε κεντρικό σημείο της πόλης. Ο 48χρονος είχε ενημερώσει τους οικείους του ότι θα πήγαινε για κυνήγι, ωστόσο, δεν επέστρεψε με αποτέλεσμα η οικογένειά του να ενημερώσει τις Αρχές.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img