Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
9.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαρίσι: Νεκρή 45χρονη που πιάστηκε το παλτό της στις πόρτες του Μετρό...

Παρίσι: Νεκρή 45χρονη που πιάστηκε το παλτό της στις πόρτες του Μετρό…

Φρικτό θάνατο βρήκε μία 45χρονη γυναίκα στο Παρίσι όταν το παλτό της πιάστηκε στις πόρτες του Μετρό στον σταθμό Bel Air..
Σύμφωνα με το bfmtv, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (22/4) όταν οι πόρτες του συρμού έκλεισαν την ώρα που η γυναίκα αποβιβαζόταν, πιάνοντας το παλτό
της. Το τρένο ξεκίνησε παρασύροντάς την στον θάνατο.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρόντες ήταν ο σύζυγος και ο γιος της γυναίκας. Η κυκλοφορία στη γραμμή έξι του Μετρό του Παρισιού διεκόπη για πολλές ώρες.
Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο, η 45χρονη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.
«Θα υποβληθεί μήνυση στο πλαίσιο αυτής της έρευνας» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας. «Η οικογένεια εύχεται ολόψυχα να πέσει φως στις συνθήκες του θανάτου του θύματος, να αποκαλυφθούν οι πιθανές ελλείψεις και, αν χρειαστεί, να αποδοθούν ευθύνες» πρόσθεσε.
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η τραγωδία.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img