Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
10.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΟ: Πλήρης ημερών έφυγε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος...

ΠΑΟ: Πλήρης ημερών έφυγε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος…

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Παναθηναϊκού, καθώς ο Αχιλλέας Μακρόπουλος. Ο εκλιπών υπηρέτησε για πολλές δεκαετίες τον «πράσινο» σύλλογο, ενώ μάλιστα είχε διατελέσει ακόμη και πρόεδρος του Ερασιτέχνη.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών, ενώ όπως είναι γνωστό ο εκλιπών είχε καταγωγή από το Βελεστίνο και η προσφορά του στην γενέθλια γη, είχε τιμηθεί από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου. Επίσης, υπήρξε συμπαραστάτης του Ρήγα Φεραίου και αρωγός σε κάθε προσπάθεια όπου του ζητούνταν η συνδρομή του. Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τον χαμό του και σε αυτή αναφέρονται τα εξής:
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη του Παναθηναϊκού:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον χαμό του άλλοτε Προέδρου του Συλλόγου, Αχιλλέα Μακρόπουλου.
Η πράσινη οικογένεια θρηνεί την απώλεια ενός διαχρονικού παράγοντα του “τριφυλλιού” από τη δεκαετία του ’70, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Παναθηναϊκού από το 2011 μέχρι το 2013.
Ήταν ενεργό Παναθηναϊκό μέλος με παρουσία σε πολλά αθλήματα και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην ιστορία του Συλλόγου.
Σε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκαν τα κατωτέρω ως ένδειξη πένθους αλλά και σεβασμού σε έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό μας επί σειρά ετών.
1. Θα κατατεθεί στεφάνι από τον Παναθηναϊκό Α.Ο.
2. Τα γραφεία του Συλλόγου θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 2 Αυγούστου.
3. Η σημαία του Συλλόγου στο Απόστολος Νικολαΐδης θα είναι μεσίστια την ημέρα της κηδείας.
4. Θα παραστεί αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου στην κηδεία».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img