Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
12.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαξοί: Πέθανε 60χρονη με εγκεφαλικό, η κακοκαιρία εμπόδισε το να μεταφερθεί επειγόντως...

Παξοί: Πέθανε 60χρονη με εγκεφαλικό, η κακοκαιρία εμπόδισε το να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο…

Τραγική ήταν η κατάληξη για μια 60χρονη γυναίκα, η οποία υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως από τους Παξούς σε νοσοκομείο.
Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας Γαία, που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ώρες, η διακομιδή της ήταν δύσκολη με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.
Το πλωτό ασθενοφόρο του λιμενικού βρισκόταν στην Κέρκυρα, λόγω των ισχυρών ανέμων στην περιοχή δεν μπόρεσε να αποπλεύσει για να παραλάβει τη γυναίκα από τους Παξούς. Ιδιώτης με τουριστικό σκάφος ήταν αυτός που προθυμοποιήθηκε να κάνει την διακομιδή της ασθενούς σύμφωνα με το epiruspost.gr παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Το σκάφος συνοδεία γιατρού από το Κέντρο Υγείας αναχώρησε από τους Παξούς στις πεντέμισι το απόγευμα. Κατάφερε και έφτασε στην Πλαταριά όπου ανέμενε ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα το οποίο είχε ενημερωθεί από το μεσημέρι.
Η γυναίκα όμως στη διαδρομή κατέληξε και οδηγήθηκε στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Όπως αναφέρει οι άνθρωποι του Κέντρου Υγείας Παξών η παροχή υπηρεσιών κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου δεν είναι μία απλή υπόθεση και οι διακομιδές προς τα Ιωάννινα, σε μέρες που μπορεί ο καιρός να έχει αγριέψει, είναι εξαιρετικά δύσκολες.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img