Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
9.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠαγκράτι: Θρήνος για την 21χρονη που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας...

Παγκράτι: Θρήνος για την 21χρονη που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας…

Παγκράτι: Θρήνος για την 21χρονη που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας - H άτυχη κοπέλα είχε χάσει τον πατέρα τηςΗ άτυχη κοπέλα είχε χάσει τον πατέρα της και ζούσε με τη μητέρα της. Τραγικό θάνατο βρήκε η 21χρονη κοπέλα, η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πήδηξε στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας που μένει στο Παγκράτι.
Η άτυχη κοπέλα, η οποία κατοικούσε στον πρώτο όροφο, ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου επί της οδού Μουσούρου 95 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προέβη στο απονενοημένο διάβημα.
Αστυνομικοί κάνουν έρευνα στο σπίτι και στην πολυκατοικία, προκειμένου να εξακριβώσουν τα αίτια της τραγωδίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονη είχε χάσει τον πατέρα της και ζούσε με τη μητέρα της, ενώ τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Όσοι την είδαν τις τελευταίες ημέρες, είχαν διακρίνει πως ήταν σε κακή διάθεση.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img