Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
18.5 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠένθος στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο: Έφυγε από την ζωή ο Σταύρος Πρωτογεράκης...

Πένθος στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο: Έφυγε από την ζωή ο Σταύρος Πρωτογεράκης…

 Σ. Πρωτογεράκης!Το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου θρηνεί την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή Σταύρου Πρωτογεράκη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 χρονών, νικημένος από την επάρατη νόσο..
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο την Κυριακή 19 Ιουνίου και ώρα 12:00 .
Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα του Ποσειδώνα με ανάρτηση της στην επίσημη σελίδα της ομάδας λέγοντας: “Ένας αγαπημένος μας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ένας αδαμάντινος χαρακτήρας ,φεύγει πολύ νωρίς για την αιωνιότητα. Ο Σταύρος Πρωτογεράκης πάλεψε με αξιοπρέπεια αλλά δεν τα κατάφερε
Η οικογένεια του Ποσειδώνα απόψε νοιώθει φτωχότερη γιατί χάνει έναν άνθρωπο χαμογελαστό που μας αγάπησε όπως όλη η οικογένεια Του ! Μαιρη και Τάκη , Ματίνα, Σταύρο μας είμαστε Όλοι κοντά σας !! Καλό ταξίδι Σταύρο φεύγεις πολύ νωρίς και να μας προσεχείς όλους από ψηλά”
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img