Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
26.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε ο σταρ του YouTube Κίναν Κέιχιλ σε ηλικία 27 ετών...

Πέθανε ο σταρ του YouTube Κίναν Κέιχιλ σε ηλικία 27 ετών…

Μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες του YouTube, ο Κίναν Κέιχιλ, πέθανε σε ηλικία 27 ετών μετά από επιπλοκές που είχε σε μια εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου.
Ο Κίναν πέθανε το απόγευμα της Πέμπτης (29/12) σε νοσοκομείο του Σικάγο, αφού του αφαιρέθηκε η μηχανική υποστήριξη σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, David Graham.
Ο Κίναν, ο οποίος διαγνώστηκε με σύνδρομο Maroteaux-Lamy -μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια που δεν επέτρεπε στο σώμα του να αναπτυχθεί και προκαλεί ποικίλα προβλήματα- έκανε γνωστό πριν από δύο εβδομάδες ότι θα υποβαλλόταν σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.
«Για όσους ρωτούν. Η 15η Δεκεμβρίου είναι η ημερομηνία της χειρουργικής επέμβασης», έγραψε στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram στις 12 Δεκεμβρίου.
Στις 5 Δεκεμβρίου μοιράστηκε επίσης μια ανάρτηση που έγραφε: «Μία εβδομάδα μέχρι την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ευχήσου μου καλή τύχη. Σας αγαπώ όλους».
Έγινε δημοφιλής από τις μιμήσεις που έκανε και τα τραγούδια που «ερμήνευε», κουνώντας απλώς τα χείλια του, το 2010.
Ο Κίναν είχε χιλιάδες followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα λέγεται ότι ήταν ένας από τους πρώτους influencers του YouTube που συγκέντρωσε πάνω από 500 εκατομμύριαπροβολές στο κανάλι του.
Ο ράπερ 50 Cent βοήθησε πραγματικά να πάει η καριέρα του Κίναν σε… άλλο επίπεδο. Είχαν μια συνεργασία – έκπληξη στο τραγούδι του ράπερ “Down On Me”, ανοίγοντας την πόρτα στον Κίναν να συνεργαστεί και με άλλους διάσημους. Ανάμεσά τους ήταν οι: Justin Bieber, Ariana Grande, Katy Perry, David Guetta, Britney Spears, Jason Derulo, LMFAO και Tyra Banks.

 

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img