Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
10.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε ο λαϊκός τραγουδιστής Βαγγέλης Δημητριάδης...

Πέθανε ο λαϊκός τραγουδιστής Βαγγέλης Δημητριάδης…

Σε ηλικία 74 ετών έφυγε από τη ζωή ο Καλαμαριώτης, λαϊκός τραγουδιστής Βαγγέλης Δημητριάδης. Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε ο γιος του Γρηγόρης Δημητριάδης, στη σελίδα του στο facebook:

02.Vagelis Dimitriadis
ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ,ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ….ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ !!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Ο GRIX ΚΑΙ Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΣΟΥ !!!
Ο Βαγγέλης (Βάγγος) Δημητριάδης γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1947 (αν και στην ταυτότητά του γράφει 13 Σεπτεμβρίου) στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, από Πόντιους πρόσφυγες γονείς.
Πρότυπό του, όπως και για δεκάδες σύγχρονους ερμηνευτές, υπήρξε ο Στέλιος Καζαντζίδης. Μπήκε στη δισκογραφία το 1984 και, μέχρι το 1994, ηχογράφησε τέσσερις προσωπικούς και συμμετείχε σε δυο ακόμα μεγάλους δίσκους. Το 1986 γνώρισε μεγάλη επιτυχία τραγουδώντας το «Μαντόνα Μαραντόνα» σε μουσική Παναγιώτη Παπαχατζή και στίχους Ανδρέα Βαλάση, στον ομώνυμο, δεύτερο, προσωπικό του δίσκο.
Ο Βαγγέλης Δημητριάδης ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα. Συνεργάστηκε με πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες του λαϊκού πενταγράμμου και τραγούδησε στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας, όπως επίσης στην Κύπρο και στους Έλληνες της ομογένειας στη Γερμανία.
Πριν από λίγους μήνες ο λαϊκός ερμηνευτής μπήκε στο studio και ηχογράφησε μια σειρά από τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη, κάποια από τα οποία επιμελήθηκε ενορχηστρωτικά ο ξεχωριστός δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Δημήτρης Χιονάς.

05.Vagelis Dimitriadis
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img