Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
9.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος...

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος…

”Έφυγε” από την ζωή ο Κωνσταντίνος Π. Αγγελόπουλος σε ηλικία 77 ετών, μετά από χρόνια προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Η δυσάρεστη εξέλιξη έγινε την Δευτέρα (24/5).
Ήταν ο πατέρας των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρων του Ολυμπιακού και αδερφός του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, ενώ στον επιχειρηματικό κόσμο ήταν γνωστός μέσω των επενδύσεών του, με κορωνίδα την Χαλυβουργική, της οποία υπήρξε συνιδρυτής.
Από του πιο γνωστούς βιομηχάνους ο εκλιπών ήταν γνωστός και για δραστηριότητες, πέραν από τις επιχειρήσεις του, όπως την χρηματοδότηση του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης, συνεχίζοντας, ουσιαστικά, το έργο του πατέρα του Παναγιώτη, που είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου την ανέγερση το 1987.
Τα συλλυπητήρια του ΕΣΑΚΕ
Ο ΕΣΑΚΕ με ανακοίνωσή του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου.
Αναλυτικά :
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την λύπη τους για την απώλεια του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της ελληνικής βιομηχανίας, εφοπλιστή και πατέρα των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και στους γιους του εκλιπόντος.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img