Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε ο Θοδωρής Σαραντής...

Πέθανε ο Θοδωρής Σαραντής…

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα Τρίτη 2/3 ο Θοδωρής Σαραντής.
Σύμφωνα με το athina984.gr, o Θοδωρής Σαραντής, ήταν ένας από τους κορυφαίους μουσικούς παραγωγούς με τριάντα χρόνια εκπομπών στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 9.84”, με πιο εμβληματική ραδιοφωνική δουλειά του την εκπομπή του “Τα Καλύτερά μας χρόνια”. Μετά το δημοτικό ραδιόφωνο, συνέχισε με την “Σόλωνος και Μασσαλίας” στην Ertopen.
Ο Θοδωρής Σαράντης, μέσα από τις εκπομπές του αλλά και τη γνώση του στη μουσική ανέδειξε καλλιτέχνες στο ξεκίνημα της πορείας τους, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Παύλου Σιδηρόπουλου.
Ο ίδιος εργάστηκε και στην Columbia σαν υπεύθυνος ξένου ρεπερτορίου, ενώ ήταν ο παραγωγός του δίσκου “Φλου” του Παύλου Σιδηρόπουλου, με τη Σπυριδούλα το 1978. Το 2001 υπέγραψε επίσης και την συνεπιμέλεια του δίσκου “Τα χειρότερα best” του Τζίμη Πανούση, από την MINOS-EMI.
We read it in:https://www.prevezatoday.gr 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img