Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
10.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε η 41χρονη που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της ...

Πέθανε η 41χρονη που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της …

Θεσσαλονίκη: Την πυροβόλησε μέσα σε καφενείο και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή τουΠέθανε η γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη.
Κατέληξε η 41χρονη γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της μέσα στο κατάστημά της στην Κάτω Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Τετάρτης.
Η γυναίκα μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε από τον 41χρονο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, που παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της.
Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε την πρώην σύντροφό του – Το χρονικό του εγκλήματος
Όλα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης όταν ο 42χρονος άνδρας πυροβόλησε την 41χρονη ιδιοκτήτρια του καφέ μέσα στο μαγαζί της και κατόπιν έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν πως πίσω από την πράξη του δράστη και αυτόχειρα βρίσκονται λόγοι ερωτικής αντιζηλίας, καθώς φέρεται να διατηρούσε σχέση με την γυναίκα και πρόσφατα εκείνη τού ζήτησε να χωρίσουν.
Από τα πυρά τραυματίστηκε και η κόρη της 41χρονης που βρισκόταν στο κατάστημα εκείνην την ώρα.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img