Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
20.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε η ράπερ Gangsta Boo...

Πέθανε η ράπερ Gangsta Boo…

Πέθανε η ράπερ Gangsta Boo - Εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της ΚυριακήςΠέθανε σε ηλικία 43 ετών η ράπερ των Three 6 Mafia, Gangsta Boo. Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με το Fox 13, εντοπίστηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής (01.01.2023).
Το πραγματικό όνομα της ράπερ Gangsta Boo των Three 6 Mafia ήταν Lola Mitchell. Ο θάνατός της 43χρονης τραγουδίστριας επιβεβαιώθηκε και από την δισκογραφική της εταιρεία, ενώ μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τα αίτια του θανάτου της.
Αφού μπήκε στους Three 6 Mafia τη δεκαετία του 1990, η Η Gangsta Boo άφησε το γκρουπ στις αρχές της δεκαετίας του 2000 για να κυκλοφορήσει ένα άλλο σόλο άλμπουμ και πολλά mixtape. Συμμετείχε σε τραγούδια διάσημων ράπερ όπως οι Gucci Mane, OutKast, The Game και άλλα.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img