Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
11.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠέθανε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Peaky Blinders» Έλεν ΜακΚρόρι...

Πέθανε η πρωταγωνίστρια της σειράς «Peaky Blinders» Έλεν ΜακΚρόρι…

Πέθανε στα 52 της η ηθοποιός Έλεν ΜακΚρόριΘλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο από τον θάνατο της ηθοποιού Έλεν ΜακΚρορι, σε ηλικία μόλις 52 ετών, δίνοντας άνιση μάχη με τον καρκίνο του μαστού.
Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο σύζυγός της, Ντέμιαν Λούις μέσω μίας συγκινητικής ανάρτησής του στο Twitter. «Με ραγισμένη καρδιά ανακοινώνω πως μετά από μια ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η όμορφη και ατρόμητη γυναίκα Έλεν ΜακΡόρυ πέθανε γαλήνια στο σπίτι, περιτριγυρισμένη από ένα κύμα αγάπης φίλων και συγγενών. Πέθανε όπως έζησε. Χωρίς φόβο. Θεέ μου, την αγαπάμε και ξέρουμε πόσο τυχεροί είμαστε που την είχαμε στις ζωές μας. Έλαμπε τόσο πολύ…», σημείωσε.
Η Έλεν ΜακΚρόρι είχε ενσαρκώσει τον ρόλο της Πόλυ Γκρέι στην επιτυχημένη σειρά «Peaky Blinders», αλλά και της Narcissa Malfoy στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ «Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιπας», ενώ είχε συμμετοχή και στην ταινία «Skyfall», με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρέγκ στον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.
Η εκλιπούσα γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 1968 στο Πάντινγκτον της Αγγλίας, από Σκωτσέζο πατέρα και Ουαλή μητέρα. Στην πορεία της στον χώρο της υποκριτικής απέσπασε το βραβείο θεάτρου Lawrence Olivier το 2006 και το βραβείο της London Evening Standard.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img