Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
26.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠάτρα: Βουτιά θανάτου για γυναίκα από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας...

Πάτρα: Βουτιά θανάτου για γυναίκα από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας…

Πάτρα: Βουτιά θανάτου για γυναίκα από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας (φωτο & video)Συναγερμός έχει σημάνει σε Αστυνομία και πυροσβεστική οι οποίοι ειδοποιήθηκαν για πτώση ατόμου από μπαλκόνι στην οδό Ζαΐμη, στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι τρίτου ορόφου. Στο σημείο επικρατεί μεγάλη αναστάτωση.
Πληροφορίες του TheBest αναφέρουν ότι η γυναίκα σκοτώθηκε επί τόπου. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι κάποιος μέσα από ένα διαμέρισμα πετούσε αναπτήρες, τσιγάρα και μία σαγιονάρα προς το σημείο όπου η γυναίκα βρισκόταν νεκρή στο δρόμο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί κάποιος να την έσπρωξε.
Η υπόθεση διερευνάται με μεγάλη προσοχή.
Στο σημείο έχουν φτάσει άνδρες της ΟΚΠΕ οι οποίοι και μπαίνουν στην πολυκατοικία με αλεξίσφιαρα γιλέκα.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img