Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
10.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠάτρα: "Έφυγε" απο τη ζωή 54χρονη μητέρα 2 παιδιών...

Πάτρα: “Έφυγε” απο τη ζωή 54χρονη μητέρα 2 παιδιών…

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η 54χρονη Σοφία Πολίτη, μητέρα δυο παιδιών. Ήταν εργαζόμενη στο σούπερ μάρκετ στην Περιβόλα της Πάτρας. Η άτυχη γυναίκα μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι της μετά τη βάρδιά της. Έφυγε ξαφνικά μέσα στο μπάνιο του σπιτιού από ανεύρισμα. Όταν εντοπίστηκε δυστυχώς ήταν ήδη νεκρή.
Η κηδεία της σήμερα στα Βραχνέικα.
Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της .
Η ανακοίνωση του ΣΕΥΠ
“Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου Εργατοϋπαλλήλων σε Εμπορικές Επιχειρήσεις και Παροχής Υπηρεσιών Ν. Αχαΐας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους της Σοφίας Πολίτη, που έφυγε πρόωρα από ανεύρυσμα μετά το τέλος της βάρδιας της. Η Σοφία που εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ, υπήρξε μια εξαιρετική συναδέλφισσα που δεν αγαπούσε το άδικο.
Η πάντα χαμογελαστή Σοφία θα είναι πάντα στη σκέψη μας!
Καλό ταξίδι Σοφία.”

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img