Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝεκρός 20χρονος, επέστρεφε για να πάρει το κράνος του και σκοτώθηκε σε...

Νεκρός 20χρονος, επέστρεφε για να πάρει το κράνος του και σκοτώθηκε σε τροχαίο…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, το βράδυ του Σαββάτου, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 20χρονος υπήκοος Αλβανίας εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα ο νεαρός να χάσει τη ζωή του ακαριαία.
Μάλιστα, η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο 20χρονος, είχε ξεχάσει το κινητό τηλέφωνο και το κράνος του και επέστρεφε να τα πάρει, όταν συνέβη το δυστύχημα. Άμεσα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όμως ο νεαρός δεν τα κατάφερε.
Συγκλονισμένοι η οικογένεια και οι φίλοι του
Πρόκειται για έναν 20χρονο, γεννημένο στην Ελλάδα, ιδιαίτερα αγαπητό παιδί. Ήταν η καρδιά της παρέας, αγαπούσε τις μηχανές, ωστόσο οι φίλοι του αναφέρουν ότι ήταν προσεκτικός στην οδήγηση του και τις περισσότερες φορές φορούσε προστατευτικό κράνος.
Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κέας. Από το πρωί αρκετοί φίλοι του, συγκλονισμένοι τον αποχαιρετούν στο προσωπικό του προφίλ του νεαρού.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο)

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img