Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
22.4 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝεκρή 19χρονη ποδηλάτισσα στην Ισπανία. Την παρέσυρε φορτηγό ενώ προπονούταν...

Νεκρή 19χρονη ποδηλάτισσα στην Ισπανία. Την παρέσυρε φορτηγό ενώ προπονούταν…

Νεκρή 19χρονη ποδηλάτισσα στην Ισπανία. Την παρέσυρε φορτηγό ενώ προπονούτανΤο δυστύχημα έλαβε χώρα σε λεωφόρο της πόλης Σαλαμάνκα και στοίχισε τη ζωή στην 19χρονη αθλήτρια, η οποία περιγράφεται ως «μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες ποδηλάτισσες»….
«Η RFEC εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο της Estela Domínguez και εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους συναθλητές της» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Η Domínguez κατατάχθηκε δεύτερη στην κατηγορία γυναικών το 2022 και είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της εθνικής Ισπανίας στο Tour du Gévaudan Occitanie. Θρήνος στην ποδηλατική κοινότητα Η ομάδα της, Sopela, στο δυναμικό της οποίας εντάχθηκε το 2023, ανέφερε: «Με απέραντο πόνο, μάθαμε την είδηση ότι η Estela Domínguez πέθανε σήμερα το απόγευμα ως θύμα ατυχήματος κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Ακόμα δεν μπορούμε να διαχειριστούμε την απίστευτα δύσκολη απώλεια της ποδηλάτισσάς μας. Είμαστε στο πλευρό της οικογένειας αυτές τις φρικτές στιγμές. Αναπαύσου εν ειρήνη»….
Ο πρωταθλητής της ποδηλασίας Alejandro Valverde εξέφρασε, επίσης, τα συλλυπητήριά του στους οικείους της. «Δεν υπάρχουν λόγια ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όλη μου την αγάπη στην οικογένεια και τους φίλους της Estela Domínguez και ειδικά στον πατέρα της με τον οποίο ήμουν στην ίδια ομάδα στα πρώτα μου χρόνια» έγραψε στο Twitter….
O πατέρας της είναι ο Juan Carlos Domínguez, ο οποίος ασχολούνταν με το ίδιο άθλημα και είχε κερδίσει το Giro d’Italia….
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img