Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
9.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήANIMAL DEATHSΙνδία: Μια λιονταρίνα πέθανε από την Covid-19 σε ζωολογικό κήπο...

Ινδία: Μια λιονταρίνα πέθανε από την Covid-19 σε ζωολογικό κήπο…

Φωτογραφία unsplash - Λιοντάρι Έχουν καταγραφεί διάφορα κρούσματα κορωνοϊού σε ζώα, μεταξύ άλλων σε δύο λευκά τιγράκια, που πιστεύεται πως πέθαναν από την covid-19 στο Πακιστάν
Ένα εννιάχρονο ασιατικό λιοντάρι πέθανε από τον νέο κορωνοϊό, σε έναν κρατικό ζωολογικό κήπο, στα περίχωρα της πόλης Τσενάι, στη νότια Ινδία, όπως έγινε γνωστό από τον ζωολογικό κήπο σήμερα.
Έχουν καταγραφεί διάφορα κρούσματα κορωνοϊού σε ζώα, μεταξύ άλλων σε δύο λευκά τιγράκια, που πιστεύεται πως πέθαναν από την covid-19 στο Πακιστάν, ενώ λιοντάρια έχουν επίσης διαγνωστεί θετικά στην Ισπανία και σε άλλες δύο πόλεις της Ινδίας.
«Μια 9χρονη λιονταρίνα, η Νέελα, πέθανε από την ασθένεια το βράδυ της 3ης Ιουνίου», αναφέρει ο ζωολογικός κήπος Arignar Anna.
Το ξέσπασμα της νόσου έγινε αντιληπτό την Πέμπτη, με τα περισσότερα λιοντάρια να είναι ασυμπτωματικά, σύμφωνα με τη διεύθυνση του ζωολογικού κήπου.
Τα ζώα έχουν τεθεί σε καραντίνα και λαμβάνουν αντιβιοτικά.
«Δείγματα από τις τίγρεις και από άλλα μεγάλα θηλαστικά έχουν σταλεί για εξετάσεις», προστίθεται στην ανακοίνωση.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img