Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
18.5 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΝέο Ηράκλειο: Μπούκαραν στο σπίτι 95χρονου να τον ληστέψουν – Πήρε το...

Νέο Ηράκλειο: Μπούκαραν στο σπίτι 95χρονου να τον ληστέψουν – Πήρε το 100, η αστυνομία τον βρήκε νεκρό…

Νέο Ηράκλειο: Μπούκαραν στο σπίτι 95χρονου να τον ληστέψουν – Πήρε το 100, η αστυνομία τον βρήκε νεκρόΜια απίστευτη ιστορία με πολύ άσχημη κατάληξη εκτυλίχθηκε στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Ένας 95χρονος και η σύζυγός του βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτες μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Οι διαρρήκτες εισέβαλλαν στο διαμέρισμα του Ά ορόφου όπου έμενε το ηλικιωμένο ζευγάρι. Μόλις τους αντιλήφθηκαν ο 95χρονος κάλεσε το 100.
Οι δράστες όταν κατάλαβαν ότι οι ηλικιωμένοι είχαν φωνάξει την αστυνομία το έβαλαν στα πόδια. Όμως, όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης βρήκαν τον 95χρονο νεκρό.
Σύμφωνα με την σύζυγό του οι διαρρήκτες δεν έκαναν χρήση βίας. Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή κάνει λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια. Θα ακολουθήσει όμως και νεκροψία νεκροτομή.
Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης, Αναστασία Σταματοπούλου
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img