Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
10.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜυλοπόταμος: Τον εκτέλεσε έξω από το σπίτι της αδερφής του...

Μυλοπόταμος: Τον εκτέλεσε έξω από το σπίτι της αδερφής του…

Επί ποδός οι αστυνομικές Αρχές στο Ρέθυμνο μετά από αιματηρό επεισόδιο στην περιοχή Αργουλιό, με νεκρό έναν 22χρονο.
Ο άτυχος νέος Κ. Χ έπεσε νεκρός μετά από πυροβολισμούς που δέχθηκε από συγχωριανό του ηλικίας 44 ετών ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν είχε προηγηθεί κάποιο επεισόδιο μεταξύ δράστη και θύματος λόγω κτηματικών διαφορών, ουδείς όμως μπορούσε να υποψιαστεί ότι η κατάσταση θα ξέφευγε και θα έφτανε μέχρι την ανθρωποκτονία.
Ο δράστης, όπως έγινε γνωστό, πήγε με το αυτοκίνητο του -ένα φορτηγάκι- έξω από το σπίτι της αδερφής του θύματος, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Με το που έπεσαν οι πυροβολισμοί και νεκρός ο 22χρονος, προκλήθηκε σοκ και πανικός.
Την περιοχή έχουν ζώσει ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις.
Το συγκλονιστικό στην υπόθεση, είναι πως ο 22χρονος ήταν νιόπαντρος και μόλις πριν από λίγες εβδομάδες είχε γίνει πατέρας.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img