Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
25.7 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: "έφυγε" από τη ζωή ο Δημήτριος Ξηρός..

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ: “έφυγε” από τη ζωή ο Δημήτριος Ξηρός..

«Έφυγε» ένας ακόμη σπουδαίος ΜεσολογγίτηςΘλίψη σκόρπισε στο Μεσολόγγι η είδηση του θανάτου του Δημητρίου Ξηρού, ο οποίος υπήρξε ενεργό μέλος της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας.
Ο αείμνηστος Δημήτριος Ξηρός ήταν ιδιοκτήτης επιχειρήσεων στο Μεσολόγγι, προσφέροντας πολλά στην τοπική οικονομία. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Φίλοι του Ραδιοφώνου» που εξέδωσε και ψήφισμα για να εκφράσει τα συλλυπητήρια του.
Συλλυπητήριο ψήφισμα εξέδωσε και ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος για τον θάνατο του επιχειρηματία με την σημαντική και πολύπλευρη προσφορά στους κλάδους του εμπορίου και του τουρισμού.
Ο θάνατος του Δημητρίου Ξηρού αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά του αλλά και γενικά στον επιχειρηματικό κόσμο.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img