Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
16.3 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜάτζικ Τζόνσον: Πένθος για τον θρύλο του NBA...

Μάτζικ Τζόνσον: Πένθος για τον θρύλο του NBA…

Μάτζικ Τζόνσον: Πένθος για τον θρύλο του NBA - Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος ο Μάτζικ Τζόνσον, με ποστάρισμα του στα social media.Το μήνυμα του Μάτζικ Τζόνσον
«Είμαι πραγματικά συντετριμμένος. Χθες βράδυ έχασα τον πιο μεγάλο υποστηρικτή μου, τον καλύτερό μου φίλο, τον ήρωά μου, το είδωλό μου, τον πατέρα μου, Έρβινγκ Τζόνσον Σίνιορ. Από τότε που ήμουν παιδάκι ήθελα να γίνω σαν τον μπαμπά μου. Ο πατέρας μου ήταν ο πιο σκληρά εργαζόμενος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έκανε δύο και τρεις δουλειές για να μπορέσει να προσφέρει στην οικογένειά του και δεν έβρισκε ποτέ δικαιολογίες.
Τον εκτιμώ τόσο πολύ που εμφύσησε αυτή την αρετή και σε εμένα, που μου δίδαξε τη σημασία της εκπαίδευσης, τη σημασία της εργασιακής ηθικής, το να σέβομαι τον εαυτό μου και τους άλλους, το πώς να ντύνομαι, πώς να είμαι άντρας, να έχω αξιοπρέπεια και άλλα πολλά. Δεν χρειάστηκε ποτέ να κοιτάξω μακριά από το σπίτι μου για να βρω ένα πρότυπο. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε ότι αν αφιερώσω χρόνο και δουλέψω, θα τα καταφέρω στο NBA. Ήταν μία από τις πολλές φορές που με ‘έδερνε’ στο μονό και με βοήθησαν να γίνω καλύτερος μπασκετμπολίστας, αλλά και να γίνω πιο σκληρός πνευματικά».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img