Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
17.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΛΕΣΒΟΣ: Απεβίωσε ξαφνικά ο καρδιολόγος Παπαλυσάνδρου...

ΛΕΣΒΟΣ: Απεβίωσε ξαφνικά ο καρδιολόγος Παπαλυσάνδρου…

Απεβίωσε ξαφνικά ο καρδιολόγος ΠαπαλυσάνδρουΑπεβίωσε λόγω ανακοπής το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουνίου ο πολύ γνωστός καρδιολόγος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Φώτης Παπαλυσάνδρου σε ηλικία 61 ετών.
Γεννήθηκε το 1961 στην Κύπρο και από το 1995 ζούσε στη Μυτιλήνη και υπηρετούσε ως Συντονιστής- Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Διετέλεσε πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και για περισσότερα από 10 χρόνια αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου.
Ας σημειωθεί ότι στις 9 Ιουνίου κατέληξε η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Σουλτάνα Ρεπάνη.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img