Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
9.1 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚύπρος: Μηχανή κόπηκε στα δυο μετά από σύγκρουση με ΙΧ - Νεκρός...

Κύπρος: Μηχανή κόπηκε στα δυο μετά από σύγκρουση με ΙΧ – Νεκρός ο 35χρονος οδηγός της…

Η μηχανή του άτυχου 35χρονου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονη και επιχειρούσε να μπει στο πάρκινγκ του σπιτιού της, στην Αμμόχωστο…
Σοβαρό τροχαίο που είχε σαν συνέπεια τον θάνατο ενός 35χρονου οδηγού μηχανής, σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.
Όπως ανέφερε ο Στηβ Θεοδούλου, Βοηθός Υπεύθυνος Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και Υπεύθυνος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου, «γύρω στις 8 το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουνίου, άνδρας ηλικίας 35 ετών, οδηγούσε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού στην οδό Κοραή στο Παραλίμνι, κατευθυνόμενος από τον κυκλικό κόμβο Παραλιμνίου-Δερύνειας προς τα φώτα τροχαίας της πρώην ΑΔΕ Αμμοχώστου».
Πρόσθεσε ότι «σε κάποιο σημείο του δρόμου ο 35χρόνος φαίνεται να προσπέρασε προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί βίαια με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 36 ετών, κάτοικος Παραλιμνίου, η οποία επιχειρούσε να στρίψει δεξιά, σύμφωνα με την πορεία της, στην πολυκατοικία όπου διαμένει».
Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου «από τη σύγκρουση η μοτοσυκλέτα μοιράστηκε στα δυο, με αποτέλεσμα το ένα της μισό να καταλήξει σε άλλο όχημα. Ο 35χρόνος, που έφερε κράνος ασφαλείας, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι».
Ο 35χρονος παρότι φορούσε κράνος, τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου διασωληνώθηκε. Ωστόσο χρειάστηκε η επείγουσα μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου τα ξημερώματα της Πέμπτης άφησε την τελευταία του πνοή.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img