Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
11.9 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΥΠΡΟΣ: Θρήνος για τον θάνατο 48χρονου επισμηνία...

ΚΥΠΡΟΣ: Θρήνος για τον θάνατο 48χρονου επισμηνία…

Χαράλαμπος ΣάββαςΘρηνεί η Κυπριακή Πολεμική Αεροπορία, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 48 ετών ο επισμηνίας Χαράλαμπος Σάββας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 48χρονος που υπηρετούσε στην Πάφο, θέλησε να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης με τους φίλους του παίζοντας ποδόσφαιρο σε περιοχή της Δρομολαξιάς στην επαρχία Λάρνακας, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος.
Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο, προκειμένου να διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ο Χαράλαμπος Σάββας ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Η κηδεία του θα τελεσθεί σήμερα στις 16:00 στην εκκλησία του Αγίου Σάββα στα Λιβάδια Λάρνακας.
Σύμφωνα με την πολεμική αεροπορία τη Κύπρου, ο 48χρονος «υπηρέτησε με ζήλο την Εθνική Φρουρά πέραν των 25 χρόνων. Τα τελευταία 11 χρόνια, ως Χειριστής Βαρούλκου στα ελικόπτερα AW139 της 460ΜΕΔ, συμμετείχε σε δεκάδες αποστολές Έρευνας-Διάσωσης και Αεροπυρόσβεσης με συνολική εμπειρία πέραν των 1250 ωρών πτήσης».
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img