Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
14.6 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΡΗΤΗ: "Έφυγε" από τη ζωή ο Δημήτρης Γιαννουλάκης...

ΚΡΗΤΗ: “Έφυγε” από τη ζωή ο Δημήτρης Γιαννουλάκης…

Δημήτρης ΓιαννουλάκηςΈφυγε από τη ζωή, έπειτα από πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου και γνωστός επιχειρηματίας, Δημήτρης Γιαννουλάκης.
Την είδηση επιβεβαίωσε στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Βαγγέλης Καρκανάκης.
Ο Δημήτρης Γιαννουλάκης γεννήθηκε στο Καλό Χωριό Πεδιάδος. Σπούδασε Οικονομικά στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς (Πανεπιστήμιο Πειραιά). Ασχολήθηκε με το εμπόριο, με επιχείρηση υδραυλικού και μηχανολογικού εξοπλισμού, πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Ήταν ο εμπνευστής και ιδρυτής ενός πρότυπου, σύγχρονου οικισμού, διεθνούς εμβέλειας, πρωτόγνωρου στα Ελληνικά δεδομένα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη και προβολή του Νομού και της Κρήτης διεθνώς.
Διετέλεσε πρόεδρος ΝΟΔΕ/ΝΔ Ηρακλείου και από το 1986 ήταν μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ.
Είχε διατελέσει για πολλά χρόνια Νομαρχιακός Σύμβουλος Ηρακλείου. Είναι παντρεμένος με την Κούλα Ασπιρτάκη και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Κωστή, και τον Γιώργο.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img