Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
10.2 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΡΗΤΗ: Ένας νεκρός από πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους...

ΚΡΗΤΗ: Ένας νεκρός από πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους…

Από την Ινδονησία και τη Νότια Αφρική κατάγονται οι δύο επιβάτες του μονοκινητήριου αεροσκάφους που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή Κακό Όρος στο Ηράκλειο.
Οι δύο άνδρες περισυνελέγησαν από το πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος Ηρακλείου και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 26χρονος από τη Νότια Αφρική έχει τις αισθήσεις του, ενώ στον δεύτερο άνδρα, ηλικίας 68 ετών με καταγωγή από την Ινδονησία, έγινε ΚΑΡΠΑ αλλά δεν τα κατάφερε.
Το αεροπλάνο που πριν από λίγη ώρα βυθίστηκε, ήταν συμφερόντων Ινδονησίας και είχε προορισμό την Αίγυπτο.
Το χρονικό της συντριβής
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9:15 το πρωί όταν το μονοκινητήριο αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» με προορισμό την Αίγυπτο.
Αμέσως μετά την απογείωση εστάλη σήμα «Emergency» στο αεροδρόμιο καθώς όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο πιλότος είτε έχασε το σήμα, είτε είδε ότι υπήρχε βλάβη. Λίγη ώρα αργότερα το αεροσκάφος έχασε απότομα ύψος και κατέληξε στη θάλασσα.
Μετά την πτώση του αεροσκάφους και την ενεργοποίηση των σχετικών πρωτοκόλλων, το λιμενικό έστειλε τρία σκάφη ενώ στις έρευνες συμμετείχαν και δύο ταχύπλοα από τον Όμιλο Φουσκωτών.
Μετά τις 10:30 εντοπίστηκε πρώτος ο 26χρονος Νοτιοαφρικανός ο οποίος ανέβηκε στο σκάφος του Λιμενικού. Δυστυχώς δεν είχε την ίδια κατάληξη η επιχείρηση για τον 68χρονο καθώς αν και του έγινε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση στο σκάφος του λιμενικού, τελικά δεν υπήρξε ανταπόκριση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον παραλαμβάνει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ’ ανάγκην με την άποψη του kidiesnews.gr (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img