Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
9.8 C
Agrinio
spot_img
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚρήτη: Απαγχονισμένος βρέθηκε 28χρονος φοιτητής – Τέσσερις αυτοκτονίες σε λίγα 24ωρα...

Κρήτη: Απαγχονισμένος βρέθηκε 28χρονος φοιτητής – Τέσσερις αυτοκτονίες σε λίγα 24ωρα…

«Μουδιασμένοι» είναι οι κάτοικοι της Κρήτης από τα απανωτά περιστατικά αυτοχειρίας τα τελευταία 24ωρα, καθώς ένας ακόμη άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο εσωτερικό κτιρίου στο κέντρο της πόλης.
Πρόκειται για έναν 28χρονο φοιτητή του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, με καταγωγή από την Αθήνα, τον οποίο αναζητούσε η φίλη του απεγνωσμένα.
Όπως προκύπτει από τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο φοιτητής απαγχονίστηκε περίπου 24 ώρες προτού εντοπιστεί από τους ανθρώπους που τον έψαχναν. Μάλιστα, για να επιτευχθεί η πρόσβαση στο κτίριο, χρειάστηκε να σπάσουν το τζάμι για να μπουν στο εσωτερικό. Αμέσως μόλις εντοπίστηκε ενημερώθηκε η Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο, μαζί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους ο 28χρονος άνδρας αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του.
Η τρίτη αυτοκτονία μέσα σε ένα τριήμερο
Η αυτοκτονία του φοιτητή έρχεται να προστεθεί σε εκείνες που σημειώθηκαν προ δύο ημερών. Συγκεκριμένα, προτού να εντοπιστεί ο 28χρονος νεαρός, η Αστυνομία Ηρακλείου είχε να αντιμετωπίσει ακόμη δύο περιστατικά αυτοχειρίας, ένα στο κέντρο της πόλης και ένα στο Τυμπάκι, αφού ένας 43χρονος, γνωστός καλλιτέχνης της παραδοσιακής μουσικής και ένας 63χρονος από την Αλβανία έκοψαν το νήμα της ζωής τους με τραγικό τρόπο και με διαφορά λίγων μόλις λεπτών.
Και οι δύο έδωσαν τέλος στη ζωή τους με ένα κομμάτι σχοινί, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς τους ανθρώπους.
Επίσης τη Δευτέρα 11/5 ένας 73χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα στο Σίσι.
We read it in:
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. (φώτο απο διαδίκτυο).

 

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

- Advertisment -spot_img